Select Your Style

Choose your layout

O lume unde abilitățile și dizabilitățile devin posibilități.

Suport în formarea vocațională și angajare în cîmpul muncii pentru persoanele cu dizabilități

Suport în formarea vocațională și angajare în cîmpul muncii pentru persoanele cu dizabilitățiEști o persoană cu dizabilitate, absolvent al unei instituții de învățămînt sau instituție de formare profesională și ai nevoie suport pentru obținerea unei profesii sau angajare în cîmpul muncii?

Centrul „Speranța” invită persoanele cu dizabilități, care doresc să obțină o profesie sau să se angajeze în cîmpul muncii, să participe la programul “Incluziunea în cîmpul muncii a persoanelor cu dizabilități în Republica Moldova”, implementat cu suportul Fundației World Jewish Relief din Marea Britanie.

Scopul programului este de a crește șansele de angajare în cîmpul muncii a persoanelor cu dizabilități/dificultăți de învățare din Republica Moldova, prin oferirea suportului în procesul de formare vocațională și acordarea suportului pentru angajarea în cîmpul muncii.

Programul prevede acordarea suportului individualizat pentru fiecare participant, care include:

evaluarea intereselor de formare vocațională și angajare în cîmpul muncii;
elaborarea și implementarea, în parteneriat cu tînărul cu dizabilitate și familia acestuia, a Planului Individual de Formare Vocațională și Angajare în cîmpul muncii;
identificarea, împreună cu tînărul, a ofertelor de locuri de muncă;
pregătirea pentru procesul de angajare (pregătirea pachetului de documente pentru participarea la concursul de selectare a angajaților, pregătirea pentru interviu, etc);
suport și mediere la locul de muncă.
Principiul de bază în procesul de oferire a serviciului de formare vocațională și angajare în cîmpul muncii este implicarea activă și parteneriatul din partea tînărului cu dizabilitate și a familiei acestuia.

Procedura de aplicare (candidatul poate alege oricare din cele trei opțiuni pentru a se înregistra):

prin telefon: 079 77 55 13; 022 56 11 00
prin e-mail : gheorghe.speranta@gmail.com
sau prin prezentarea la oficiul Centruui „Speranța”. bd. Traian 12/2, ap. 2, mun. Chișinău, MD-2012, Centrul „Speranța”.

Participarea în cadrul programului este gratuită.

Termen limită de aplicare: 24 februarie 2017.

Pentru întrebări și clarificări, contactați: Gheorghe Zastavnețchi, coordonator de programe, Centrul „Speranța”, GSM: 0 79 77 55 13, e-mail: gheorghe.speranta@gmail.com

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

About Author

administrator
Accessibility