O lume unde abilitățile și dizabilitățile devin posibilități.

IMG_00303

Alatura-te si tu campaniei

,Vrem o viata fara bariere'' !
Participa si tu
IMG_9945

HELP A CHILD
VOLUNTEER NOW

A pinch of the Humane act from us means
a lot to them!

Act Now

IMG_131811

PRESENTING HUMANITY

A PERFECT WP THEME
for donation/charity website

Purchase Theme

PRIVILEGIUL DE A AJUNGE MAI DEPARTE DECÂT NE-AM PROPUS

Primul centru de servicii de suport pentru copii cu dizabilități

Centrul Speranța este primul centru de zi din Republica Moldova care a creat servicii de suport pentru copii cu dizabilități, experiență care acum este practicată de peste 100 de centre de zi din țară.

 

Servicii de suport pe întreg parcursul vieții

Centrul Speranța este adeptul oferirii serviciilor de suport pentru persoanele cu dizabilități pe întreg parcursul vieții acestora

 

Servicii noi

Centrul Speranța a participat la dezvoltarea serviciilor noi și apoi integrarea aceatora în sistemul de asistență socială guvernamentală

 

ARTCOLE ŞI NOUTAŢI

DONATORI și PARTENERI

RECENZII

Viorica Speianu,
Aici lucrează oameni cu suflet mare! Aici fiecare copil este iubit, ascultat, stimat! Aici mamele se simt sprijinite! Centrul „Speranța” – e o familie adevărată!

- Viorica Speianu,

mamă a doi copii cu dizabilități
Ana Ungurean,
Sunt la Centrul „Speranța” de 10 ani. Aici mi-am făcut prieteni adevărați și am primit sprijin în multe situații prin proiectele pe care le-a implementat. Centrul Speranța devine ca o familie pentru fiecare beneficiar și este mult mai mult decât un centru – este un motiv de zâmbet și un sprijin pentru copii și tineri cu dizabilități.

- Ana Ungurean,

voluntară.
Lucia Gavrilita,
Centrul de zi „Speranţa” a apărut din două motive. In 1998, eram un grup de părinţi, adunaţi în cadrul Asociaţiei de sprijin a familiei copilului cu dizabilităţi, şi ne doream pentru copiii noştri un colectiv. Până atunci, ei îşi petreceau mai tot timpul în casă, doar cu mama lor. Aşa a apărut ideea de a crea un centru care să le ofere posibilitatea de a fi impreună cu semenii lor.

- Lucia Gavrilita,

co-fondator al Centrului „Speranța”
Accessibility