Select Your Style

Choose your layout

O lume unde abilitățile și dizabilitățile devin posibilități.

Centrul “Speranța” anunță concurs de selectare a unui Consultant/Grup de consultanți pentru realizarea unui studiu privind serviciile de orientare profesională și ghidare în carieră pentru studenții cu Cerințe Educaționale Speciale (CES)

Centrul “Speranța” anunță concurs de selectare a unui Consultant/Grup de consultanți pentru realizarea unui studiu privind serviciile de orientare profesională și ghidare în carieră pentru studenții cu Cerințe Educaționale Speciale (CES) în Republica Moldova si elaborarea recomandărilor pentru optimizarea sistemului de servicii existent cu accent major pe Învățămîntul Profesional Tehnic.

Obiectivul general al consultanței este de a realiza o analiză comprehensivă a serviciilor și practicilor de orientare profesională și consiliere în carieră pentru studenții cu Cerințe Educaționale Speciale (CES) și elaborarea recomandărilor pentru optimizarea sistemului de servicii existent cu accent special pe susținerea elevilor cu CES în procesul de orientare profesională.

Studiul urmează a fi realizat în cadrul proiectului I-VET-Învățămîntul Profesional Tehnic Incluziv  – Orientare Profesională și Consiliere în Carieră pentru a susține accesul la educație și instruire relevantă. Proiectul este finanțat de “Danube Strategic Project Fund – DSPF” si KulturKontakt Austria. Proiectul are drept obiectiv major îmbunătățirea serviciilor de orientare profesională și ghidare în carieră pentru elevii cu CES pentru a asigura acces egal la Învățămîntul Profesional Tehnic și cresterea capacitații de angajare.

Persoanele interesate sunt invitate de a aplica prin expedierea CV-ului, scrisorii de motivare și ofertei financiare (în Euro) la adresele de e-mail: cernomorit.tatiana@gmail.com si info@speranta.md. Termen limită de aplicare 8 februarie 2018. Oferta poate expediată în limba română sau engleză.

Pentru Termenii de Referință faceți click AICI

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

About Author

admin
administrator
Accessibility